Airco / Koeling

Ook last van de warmte in huis? Van Bossche uit Hemiksem zorgt met zijn Koeling & Airco diensten voor een oplossing. De laatste jaren krijgen we vaak te maken met een enorme hittegolf. Natuurlijk wilt u dan uw hoofd koel houden.  Dat kan met onze professionele koelsystemen.
Van-Bossche plaatst op vakkundige wijze een koelsysteem in uw woning. Wij geven passend advies op maat. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

We hebben verschillende soorten airco’s waaronder split, multi split systemen en airconditioner zonder buiten unit. Plaatsingskosten verschillen maar wij hanteren over het algemeen scherpe tarieven.
Het kan zijn dat uw oude airco niet goed meer functioneert en u aan een nieuw koelsysteem toe bent. Ook kan het zijn dat u is een keer een vaste in plaats van een mobiele airconditioner wilt. Dus geen poespas en gedoe meer.

Op basis van uw wensen maken wij een vasteprijs-offerte. Het overzicht ontvangt u dan in uw mailbox/per post. Indien u akkoord gaat plannen we een persoonlijke afspraak in waarbij we uw wensen bespreken.

Het plaatsen van een airco en keuring op veiligheid

Uw airco en koeling worden volgens stappen geplaatst. Eerst wordt er een binnenunit opgehangen. Vervolgens worden er boorwerken en leidingen geplaatst. Nadat de leiding is doorgevoerd wordt de buitenunit geplaatst. Er wordt vervolgens door onze specialist een koelleiding en stuurkabel aangesloten. Het koelsysteem wordt door middel van stikstof op lekken gecontroleerd, daarna wordt er gevacumeert. Daarnaast voorziet onze specialist u persoonlijk van informatie en uitleg zowel over de werking van het systeem als veiligheid en onderhoudt. Het koelsysteem wordt ook door ons 2- jaarlijks nagekeken waarbij we veiligheid kunnen garanderen. Wij kijken of de airconditioner geen schade heeft zodat het koelsysteem optimaal blijft functioneren. Indien de airconditioner zijn tijd heeft gehad kijken we voor een vervangend apparaat en geven u hierin het beste advies. Als u bij ons een airconditioner aanschaft kunt u dus perfecte service verwachten. Tevens zijn onze offerte’s zeer helder en kan u rekenen op een prijs-op-de-offerte-is-de-prijs-op-de-factuur-garantie. Kortom kwaliteit en afwerking staan voorop als u airco en/of koeling door ons laat installeren.

Professionele koelsystemen, keuring en onderhoud.

Wij zijn gericht op uitstekende service en kwaliteit. We leveren de beste koelsystemen die het klimaat in uw woning zeer aangenaam maken. Onze producten zijn duurzaam en perfect op lange termijn te gebruiken. Laat u verblijvend adviseren en plan een afspraak bij ons in via het contactformulier of via deze link: www.fujitsu-airco.be

Contacteer ons