Badkamer / Sanitair

Zoekt u een ervaren en betrouwbare vakman voor uw badkamerrenovatie van A-tot-Z?

Of zoekt u iemand die ook kleine sanitaire werken uitvoert zoals dat lastige kraantje dat steeds blijft druppen of veel te stroef gaat?

Dan kan u bij ons terecht!

Een badkamerrenovatie vergt veel voorbereiding, denkwerk en ervaring als u deze wilt laten eindigen in volle glorie. Als zelf op de werf werkend zaakvoerder neem ik deze taken op mezelf. Zodat u enkel de leukere taken hoeft te doen zoals uw badkamer samenstellen en de afwerking kiezen.
Ik werk de badkamer samen met u uit en maak hier een 3D tekening van zodat u zich kunt voorstellen hoe u badkamer er zal uitzien. In samenwerking met mijn vaste partners: DESCO en AZULEO, leveren wij perfect afgewerkte en kwalitatieve badkamer af.
Tijdens de volledige renovatie zal u mijn aanwezigheid en opvolging kunnen opmerken en ben ik steeds aanspreekbaar voor u vragen.

Dergelijke renovatie kosten veel zuur verdiende centen, en dit weten we. Bij ons kunt u er dan ook op rekenen dat u waar krijg voor dit geld. Wij zorgen voor een perfecte afwerking en kwaliteit. Ons motto is niet voor niets: Focus op kwaliteit en afwerking. Bent u niet tevreden of wilt u last-minute nog een aanpassing, dan werken we een oplossing uit zodat u 100% tevreden bent. U rekent er ten slotte op dat u achteraf zorgeloos van uw badkamer kunt genieten.

Voor zowel kleine als grote werken kan u ons contacteren via het contactformulier, telefonisch 0478/57.95.65 oftwel via mail.

VOOR NA
VOOR NA
VOOR NA

Contacteer ons