Onderhoud / Keuring

Uw cv-ketel dient volgens de wetgeving elke 2 jaar te worden nagekeken op de veilige werking, conforme installatie, rendement, uitstoot en algemene staat. Een slechte of niet onderhouden cv-ketel verlaagd het rendement, verhoogd uw verbruik vormt vroegtijdige slijtage en schade, dit ten koste van uw veiligheid.

Wij onderhouden en controleren de werking van de ketel en stellen waar nodig precies af. Voldoet de cv-ketel aan alle eisen, dan ontvangt u meteen de noodzakelijke attesten die 2 jaar geldig zijn. Hierdoor bent u er ook meteen van verzekerd dat de ketel 100% veilig is.
Indien deze niet voldoet aan alle eisen bespreken we samen met u de herstelling of eventuele vervanging van het toestel. Indien u graag weet hoeveel het vervangen van een cv-ketel kan kosten,
kijk dan even naar onze pagina cv-ketel / verwarming.

Keuring voor eerste gebruik van uw cv ketel

Elk nieuw geplaatste of gewijzigde cv-ketel moet wettelijk verplicht gekeurd worden voor eerste gebruik: https://www.lne.be/nieuw-of-gewijzigd-stooktoestel-keuring-voor-eerste-gebruik
Wij zijn bevoegd om deze keuring uit te voeren en u de nodige attesten hiervan te bezorgen.

Wij zijn op elk moment van de dag bereikbaar via het contactformulier, telefonisch 0478/57.95.65 of via mail.

Onze erkenning om cv-ketel te onderhouden en keuren bij installatie vindt u terug op volgende website: https://www.lne.be/overzichtslijsten-erkende-personen .Hier kan u een up-to-date lijst downloaden: Technici gasvormige brandstof , onder de naam THIERRY VAN BOSSCHE in deze lijst kan u mij terugvinden.

Contacteer ons